ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 

 

«…Η ιδέα των ΤΟΝΤΟ®  ξεκίνησε το 2010, όταν η κόρη μου ήταν δυο ετών. Στην αγορά, σε λαστιχάκια και στέκες, δεν υπήρχε τίποτα που να μου προκαλεί ενδιαφέρον, ούτε αισθητικά, ούτε σαν σύλληψη. Μόνο μαζικά βιομηχανικά προϊόντα. Χιλιάδες κωδικοί μεν, βασισμένοι όμως σε τρία-τέσσερα το πολύ, βασικά σχέδια…

Χωρίς να το πολυσκεφτώ, λόγω εξοικείωσης με το ράψιμο και τη μηχανή, άρχισα να της φτιάχνω διάφορα αξεσουάρ για τα μαλλιά, Οι φίλες της τα είδαν, τα ζήλεψαν, αυτή άρχισε να τους τα χαρίζει και με ανακάλυψαν οι μαμάδες. Αυτές ήταν που με παρότρυνα «να το δω λίγο πιο σοβαρά». Κάπως έτσι αυτή η δραστηριότητα, έγινε η βασική μου ασχολία.

Σήμερα τα ΤΟΝΤΟ® θα τα συναντήσετε σε περισσότερα από 60 – εξειδικευμένα και μη – καταστήματα σε όλη τη Δ. Ελλάδα. Το μυστικό τους είναι ότι, είναι ένα προϊόν «δυνατό στο μάτι», πάρα πολύ προσεγμένο και την ίδια στιγμή πάρα πολύ φθηνό στη λιανική. Φεύγει άκοπα, «από μόνο του» και από τον έμπορο δεν απαιτεί σχεδόν τίποτα.

Αν τα προσέξεις, κανένα δεν είναι το ίδιο με το άλλο. Η συλλογή είναι προσεγμένη, ένα προς ένα κομμάτι και διατηρεί τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της, γιατί πολύ απλά, συνεχίζει ακόμα και σήμερα, να δημιουργείτε εξ’ ολοκλήρου στο χέρι. Και έτσι θα συνεχίσει!

Με πάρα πολύ ψαγμένα υφάσματα, έμπνευση μεράκι και….τρέλα!»

 

Θεοδώρα (ΑΚΑ «Τόντο») Ζωγοπόυλου